Krovni Kofer za iznajmljivanje
Krovni Koferi za iznajmljivanje
10 avgusta, 2019
Show all

Thule Krovni Nosač

Thule za iznajmljivanje

Thule krovni kofer odnosno Thule krovni nosač za auto je idealno rešenje za vas, ukoliko ramišljate da krenete na put sa dosta prtljaga ili sa porodicom, a gepek vašeg automobila nema dovoljno prostora za sav željeni prtljag.

Thule spada u sam vrh marki krovnih kofera i to iz opravdanih razloga ne samo zbog lepog dizajna i vrhunskog kvaliteta već i zato što se posebno obraća pažnja na bezbednost i aerodinamičnost kofera radi lakšeg i sigurnijeg kretanja vašeg automobila u svim vremenskim prilikama, a da pritom i potrošnja goriva bude svedena na minimum. Ono što je takođe veoma važno napomenuti je da svi krovni koferi imaju sigrnosnu bravu kako bi vaša imovina bila zaštićena u svakom momentu. Da bi pravilno i sigurno odabrali odgovarajuću veličinu odnosno kapacitet Thule krovnog kofera, potrebno je da razmislite za kakav prtljag će vam on najviše služiti.

Polako, ali sigurno bliži se i zimska sezona godišnjih odmora pa mnogi verovatno već ramišljaju o destinaciji za zimovanje a strastveni ljubitelji snega već polako počinju sa pripremama na to putovanje. Ukoliko ste ljubitelj skijanja ili snowboardinga u zimskim danima, tu je za vas i specijalni Thule nosač skija, koji se veoma jednostavno montira i omogućava pre svega bezbedan, lak i brz utovar i istovar istih bez obira na vremenske uslove. On je i takođe veoma prostran tako da može da stane dovoljan broj skija za sve vaše potrebe, a da opet imate dovoljno prostora i za ostalo.

Ono što se neki od vas sigurno pitaju je, da li moraju da kupe ili mogu samo i da iznajme Thule opremu onda kad vam zatreba? Naravno, možete i jedno i drugo, tj šta god vama više odgovara. Iznajmljivanje Thule opreme uglavnom se vrši na 3 i više dana, brzo i jednostavno, i po veoma povoljjnim cenama, a moguća je i dostava iste na celoj teritoriji Srbije. Najveća prednost kod iznajmljjivanja, je ta što ne morate da razmišljate gde će te je čuvati onda kad vam ne treba do sledeće prilike. Glavno sedište je Thule Beograd, gde je samim tim i najveći izbor opreme.

Thule cena opreme je pristupačna svakom džepu, a zavisi najviše od toga da li želite da je kupite ili samo iznajmite na određeni broj dana. Ukoliko se odlučite da želite Thule opremu u svom vlasništvu, prodajna cena se krece od par stotina evra pa na gore, a ukoliko ste ipak za to da samo iznajmite po potrebi, cene su već mnogo pristupačnije i iznajmljuju se na dan. Na naslovnoj strani našeg sajta, možete izračunati pomoću kalkulatora koliko je u stvari iznajmljivanje krovnih kofera isplativija varijanta.